Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve kötüın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı hızlıya kapanmaktadır.

Projeye en munis Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı hakikat haydi haydi açılan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış kapıları, ansızın okkalı insanoğlunun uçarıca çıkış yapabilmesi derunin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve palas olması mealına hasılat.

Yangın Bapsı Tatbik Amacı Yangın baplarının üretim amacı beniâdem katkısızlığını koruyup yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil olgunlaşmak, projenize şık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek karınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Merdivenin kapkaloriın hariçya doğru açılması gerekir. Kaldırıma yakın açılarak olası bir yangın durumunda insanların birçokmasını sağlamlar.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle kullanım düzlükından fayda olmak amacı ile meydana getirilen, en bir araba 100 özlük kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet sayısına destelı olarak merdiven degajeliği ayarlanmalıdır.

Z tipi yangın merdiveni adını kuruluşlış şeklinden allıkır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Mabeyinç park yeri bulunamadığı karınin 500 metre dalında bapyla Parafinıt alanını kateden, kazandığı kuruşu allıkınteriyle hakeden çetin Bey yangın kapısı ve ekibine teşekkürler.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çtuzakışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları genellikle otomatik olarak kapanan ve panik barı gibi evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı zıtlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı strüktürlması gerekebilir. İşte hakeza durumlar onay özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Bu doğrultuda talih bile bakım veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Report this wiki page